Clinique..

Alla vill ju ha en fin hy som ser fräsch ut. Olika produkter funkar på olika människor men jag bara älskar Clinique.!! Huden känns så len och mjuk. Jag kör på tre stegs systemet och hudtyp 2 (torr till kombinerad hy). Steg 1 är den flytande tvålen som är så härligt mjuk mot hyn, sen har du ansiktsvattnet och det exfolierar hyn och därför känns lite kallt. Sist så kör du på lotion och det fiffiga med den är att den anpassar sig efter just dig, har du torra fläckar eller feta partier så balanserar den, så att de torra fläckarna får fukt och de feta partierna mattas ner.

Sist jag var och köpte nya produkter sa de till mig att jag skulle köpa till en dag- och en nattkräm (dagkrämen innehåller spf25), en köptorsk som man är argumenterar man ju inte direkt emot, men hon förklarade att det är bra att använde dem i förebyggande syfte, så man inte får rynkor allt för tidigt - det var en säljande replik! En/två gånger i veckan kör jag även på ansikts scrubb och body scrubb (den sistnämnda finns inte med på bild). Men man blir len som en babyrumpa, det gillar vi!!

Visst är det lite dyrare än niveas till exempel (nivea funkar säkert alldelles utmärkt för vissa) men det jämnar ut sig i längden då dessa produkter är så satans dryga. Den enda skillnaden är att du lägger ut en klumpsumma istället för att lägga ut mindre summor lite oftare.

Det är en sån markant skillnad på dessa produkter mot de jag använt tidigare (clinique har jag använt i dryga året nu) så jag kan nog påstå att de är bäst - enligt mig och min hy iallafall;)



Mors dag..


Ja idag var jag så fruktansvärt trött och orkade verkligen inte gå upp vilket resulterade i att jag gick till jobbet i joggingskor:O. Det är verkligen inte jag! Det var dock skönt och eftersom jag spenderade majoriteten av min dag på jobbet stående bakom kassan så var det inte många som såg att min outfit skar sig en aning=). 

Efter jobbet åkte jag och hämtade Thomas och Saga för att åka till min mamma. Hon blev så glad för sin present att hon var osm en jojo. Hon hoppade och studsade. Och det kändes skönt att hon blev så glad, då har man gjort någon glad idag.
Därefter så åkte vi till Thomas mamma och grattade henne, hon var glad hon med=)

Så det var min dag i sin korthet, nu är man nyduschad och gör sig redo för en ny arbetsvecka. Eller ny och ny jag har redan jobbat någradagar i sträck här. På onsdag så har jag jobbat 12 dagar och varit ledig 1 och det var nu i tisdags. Pust säger jag bara.

Ne snart blir till att hoppa i säng, super trött.


Färgglatt..

Vi har fått in färgglada byxor som slutar lite ovanför ankeln, en sån där perfekt längd! I tre ljuvliga sommarfärger, ljusrosa, gult och mörk korall (kalla det brand orange om du vill). Så störtsköna och sitter som en smäck! De kostar 349;- och finns på Kappahl. Tänk er ett vitt linne, lite instoppat framtill med en färglad bh eller top under, ett par pumps eller balerinaskor, solglajorna på plats och vipps så är du klar för en sommar kväll!!
Här är ett linne jag köpte också, väldigt färglatt men samtidigt väldigt vardagsfint och inte alls för mycket om man matchar med jeansshorts, men även vita byxor (och kör man på svara byxor och en kofta så har du dig en höst outfit) Detta linne kostade 279;- MEN nu har Kappahl 25% på alla blusar (ja den går som blus-tydligen) så passa på!

Halsband..

Innan jag smiter iväg till jobbet ville jag bara visa mitt nya halsband som jag köpte=) jag tycker att det är såå snyggt!!

Halsband från Kappahl. 99;-

Nu ska jag äntligen få lite lugn o ro..


Jag har inte riktigt haft tid att uppdatera här idag alls, det är inte förrän nu som jag har rört vid datorn. Det har varit mycket och göra både på jobbet och på hemmaplan.

Sista kunden idag gick ju en halvtimme efter att vi redan hade stängt så ingen av oss var särskild glada, speciellt inte de som skulle ta bussen eftresom den sena stängningen resulterade i att de hade missat den. Som plåster på såret körde jag de två till centralen så de iallafall slapp gå. Det är då kul och jobba när det finns mycket att göra men idag var nästan värre än julruschen:O.

Imorgon blir det lite shopping innan workwork, jag lägger upp lite bilder på det senare imorgon om jag hinner för Thomas och jag ska faktiskt titta på gamla bebiskläder som hans mamma hade sparat från när han var lite och se vad vi vill behålla, ska bli mysigt=)!

Nu ska jag ta o varva ner o sen sova men som sagt, I will keep you posted, förr eller senare=)

JFR

ÅHH!! Jag är förälskad, tidiagre idag var jag inne på JFR´s hemsida och hittade precis vad jag var ute efter. Just nu är ju stela armband inne, höga som låga, mönstrade som släta, raka och formade. Och plånboksvänliga var de också. Här har ni ett smakprov på armbanden.



1: Elephant 199;- 2: Ridiges 199;- 3: Propres149;-


Det är inte nog med de snygga armbanden, de har det mesta, halsband, ringar, ear cuffs mm. mm. Min favorit är halsbandet här nedan, så otroligt snyggt till en brunbränd kropp och ett vitt transperant oversize linne instoppat i ett par höga jeans shorts och vita höga converse.
1: Ear Cuff 4 in 1 149;- 2: Turkos Hildako 159;- 3: Ring Grumo 129;- 4:Ring Inch 99;- 


För att komma till JFRs hemsida klicka här. Mycket nöje=)

Promenad..

Så nu har man precis kommit hem efter en runda i skogen med Saga och Emelie. Vi gick 7:an så det var lite lagom idag då det började dugga precis när det var någon minut kvar innan man kom innanför dörren. 



Mina två tjejer=)



O så blev lilla outfiten för dagens promenad=) Jacka från Craft, Hoody från Kappahls barnavdelning "WOXO", Byxor från Röhnisch.



Morgonpigg..

Morrnmorrn.

Idag vaknade jag tidigt. Fööör tidigt-kl 4.00. Regntet slog så hårt mot fönsterrutan att det inte gick att somna om. Älsklingen skulle vara på jobbet vid 7 tiden så jag körde honom dit. När jag kom hem så började jag städa och plocka undan, diska och damma. Så ja nu när klockan är 8,30 så sitter jag fullkomligt nöjd med mig själv och äter frukost. Pricken över i:et hade varit om jag kom ut på en löprunda vilket tyvärr inte lär bli av då jag inte kan springa ihop med Saga när hon antingen kör full rulle eller tvärstannar. Så det får bli en långpromenix istället.

Lite senare kommer en jobbarkompis förbi för att kanske låna en väska av mig - detta krävde förberedelse. Så jag bad mitt hjärta att gå ner till källaren och ta upp allla de stora påsarna med mina väskor i. De potentiella väskorna har jag lagt upp fint och prydligt på sängen i färgordning och resten åkte er i påsarna igen. Men en sak är säkert, jag har ALLDELES för många väskor.
Vi får se vad jag ska göra av min lediga dag, just nu är den fullspäckad med "måste-göras"- saker. Men jag vill ju även passa på att njuta av den nu när jag ska jobba åtta dagar i sträck. *pust*

Tacos..




Dålig bild det blev, men men gott var d iallafall. Så nu är man mätt och belåten. (Och vi sitter i vardagsrummet, därför elementet är så lågt)

Apropå något annat, gårdagen var mys, E och jag tjöta om allt, kul var det när vi kom in på att vi var avundsjuka på varandra (vi är ett gäng på fyra tjejer) och man var lite avundsjuk på alla men på på helt olika grejer. Lite kul var det, och en liten egoboost fick man allt!!!

Nu blir det BB, duscha och sängen=)!





Äntligen Hemma..

Nu så har man ramlat innanför ytterdörren. GUUUUD aå trött man kan vara efter en dag på jobbet. Det var så sjukt mycket människor, och alla är tyvärr inte lika trevliga o förstående. Men det är bara till att sätta på sig masken med det bredaste leendet man har och ge sig ut på krigsfältet. Men jag stormtrivs med mitt jobb!! Även om det inte alltid är så uppskattat.

Annars har dagen varit bra, men jag undrar fortafrande vad som hände med jordens undergång idag? Jag har visserligen inte varit på kyrkogården och sett om det var fullt av zombies (vilket det tydligen skulle bli) men men. Ja man ska väl inte vara allt för besviken, lite längre till borde man ju få leva=)

Nej nu ska jag byta om till något mer bekvämare och vänta på att Emelie ska komma förbi. Thomas är ju iväg och har lämnat lilla Saga hemma så det blir hemma mys för vår del.
I väntan på Emelie, chips och/eller cola - ha d gött så länge=)


Natti Natti..


Te mys..

Topphälsa är min favorit hälso- och träningstidning. Detta nr trillade ner i brevlådan häromdagen så nu blir det lite läsning med te mys, och så glömmer vi inte vatten då te är vätskedrivande=)

Hungrig..

Snart blir det mat. Det blir färskpotatis med lax som är bakat i paket med citronsmör och spenat vid sidan om. Gud så gott.

Och ja, jag sitter fortfarande vid datorn och kulrar och klurar o klurar. Det var inte lätt det hära med o fixa bloggen. Men det börjar nog ta sig måste bara hitta lite bilder och sedan e d bara o köra hårt. Wish me luck=)




Första inlägget..

Jahopp här sitter man och verkligen försöker få ordning på det här med text, bakgrund, bilder mm mm. o det går inte framåt. Jag verkligen suger på det här... 

Sitter och väntar på att E ska messa mig så vi kasnke kan ha genomgång men hon och K är ju ute på löprunda så d kan ju ta ett tag.
Får la avvakta lite och gå ut med vovvisen ett tag kanske.