Snart semester..


Här är det värmebölja och då jobbar man, men vet ni vad det gör mig ingenting! Det är nämligen så att jag jobbar imorgon och på lördag och sen har jag semester!! WooHooOO..

Och vad är inte bättre än att inleda semestern med en resa till Rhodos! Japp, på söndag morgon klockan 7 lyfter planet från Landvetter (förutsatt att det inte blir ändringar).
Det är bästa Kajsa bajsa och jag som åker i en vecka=)
Nu är det bara en checklista som måste stämmas av:
Bikini
Solkräm
Badlakan
Flipflop
Massa korta klänningar och shorts
etc etc.
På torsdag ska det shoppas och på fredag ska det packas.

Ojj så taggad man är!!

22 juni..


Här har det PRECIS slutat regna. Äntligen! Nu blir det lite lugnt innan jag drar till jobbet=)

Igår kväll var jag inne på en hemsida Samojeden.se, det är en hemsida för de som har en eller funderar på att skaffa sig en Samojed. Värdefulla tips och råd. Och man får svar på sina frågor. 

Det är rätt roligt vad alla samojeder är lika i sättet trots sina olika personligheter. Så ni som funderar på att skaffa en eller har en så besök gärna hemsidan=)



Saga och China


Sitter och skriver..


Det är då bannemig inte lätt att formulera sig på ryska!! Men jag kämpar på tappert.

Jag har varit ute på promenad men Emelie och Saga och vi träffade på en annan Samojed hund, China hette hon och ägaren talade engelska=) Lite roligt var det ju, speciellt när China såg så mycket fluffigare och lurvigare ut. Det skillde endast ett år på de och trivdes i varandras sällskap. saga var så glad att hon inte kunde sluta prata (skälla var det ja). Nu ligger lilla busungen och sover medan matte skriver så pennan glöder=)


God morgon..


Visserligen är klockan 09.05 men det känns som om hon är 05.00. Det är ju så himla kiligt väder ute  så man somnar. Inte en solstråle som kan tränga sig igenom de där molnen, och blåser gör det med. Uscha så deprimerande:/

Men jag har lite saker som står på min lista som måste göras så förhoppningsvis kan jag komma ifrån att tänka på det tradiga vädret.
- skriva en presentation (till plattformen)
- hitta en passande profilbild (till plattformen)
- börja packa ihop grejer till midsommar, eftersom jag inte lär hinna imorgon
- boka tid för synundersökning
Sen är det några småsaker till=)

Ska se om man kan slänga i sig lite frukost o sen ta en liten sväng med Saga och sedan börja med min to do lista=)


Shorts med hög midja..


..är idag ett måste!! Så fruktansvärt sköna och så snygga på!
Jag har inte "värstingmodellen", dvs Levi´s 501, (har faktiskt inte fått tag på några =/) men mina är från bikbok. Och jag trivs i dom som fisken i vattnet! Höga shorts och converse kommer att användas väldans flitigt i sommar, även om det lär regna för en annan bor ju i Sveriges regnigaste stad.



=)

Klänningen..


Här kommer bild på klännigen som jag lovat (dock en dag sent). Har ju totalt glömt av det :S. Bilden är inte den bästa men så är det med iphone, ingen vidare kamera tyvärr. Btw klänningen är från Kappahls barn avdelning och kostar idag 179;- - värsta kapet!!




En kopp te..


Hej hopp!

Fasen dagen gick då fort idag samtidigt som den har känts lång :S Lite förvirrande.

Trots att det regnade nästan hela dagen så trotsade jag vädret och tog på mig min nya fina långklänning från Kappahl (bild kommer imorgon) och mina vita converse. Men för att inte se ut som en dåre som springer runt i klänning när det regnar så drog jag över en stickad tröja. Och outfiten var fulländad! Det hade inte varit fel med en stråhatt samt stora retroglajjor med vita bågar men det funkar ju inte inomhus direkt. Lite lantligt slarvigt sådär, kör ett grästrå i munnen med, haha, nej så långt ska vi inte gå=).

Ja annars då, nej inte så mycket idag. Hämtade Saga från mina föräldrar och vips var klockan halv 9. Nu har jag ätit lite och det blir nu en stor kopp te, och då menar jag en ENORM kopp.

Så där ja,
Sen blir d sängen för jag börjar klockan 9 imorgon=)
Ha d gött=)!

Vardags skönt vs orange/rosa drömmar..



Bild 1
Armband och väska från KappAhl, Ärmlös blus och shorts från GinaTricot, Skor Converse.

Bild 2
Linne och shorts från H&M, Väska och skor från Zara.

Promenad..


Dagen började lite segt, visserligen ringde klockan 6.30 på min lediga dag men jag borde ju ha varit utvilad. Jag är faktiskt inte igång riktigt än heller, trots att vi varit på långpromenad, Saga och jag. Men ska jag kanske gå igenom mina smycken? Tanken av att göra mig av med vissa kanske gör så att jag till slut vaknar ur den här dvalan. Men vi får se om jag får ur armbågen och gör något vettigt idag.
Här är lite bilder på min lilla Sagis, hon var ivrig med att få komma ut..




Hon har blivit så fruktansvärd liten när vi kammat ur henne all ull som hon bara fällde av. Jag kan säga så här, vi kan sticka tröjor till ett helt fotbollslag!! Jag har dock hört att det inte är ovanligt att vissa Samojeder "byter päls" innan de fyller 2år.

Uppdatering


Ja.. vad ska jag säga, det har inte direkt varit någon bra uppdatering här inte. Det har hänt så mycket, bra som dåligt. Men vet ni vad? Vi börjar på ny kula.!

Jag har fått en sjukt rolig förfrågan. Det håller på att skapas ett nytt forum och jag har blivit tillfrågad att skriva en gång i veckan om mode=) Visst är det roligt!? Det som gör det liiite svårt är att det är ett ryskt forum och det var länge sen som jag skrev på ryska. Vi har dock kommit överens om att jag ska skriva på ryska med latinska bokstäver och sedan ska de korrigera och skriva på ryska (på kyrilliska). Tanken är att jag ska skriva om det svenska modet och vad som är hett i Europa. Jag ska provskriva i veckan. Weeei!=)

Nu behöver jag lite hjälp dock. Eftersom själva forumet handlar om "street fashion" så behöver jag någon/några modeintresserade tjejer och killar som inte har något emot att bli fotade så man kan "irl" visa upp modet i Sverige. Visserligen kan jag springa runt med en kamera på stan (vilket jag säkerligen lär göra någon gång) så hade det varit bra om någon kunde ställa upp:)

Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon är en ny dag och vi får se om jag kan komma på något roligt att skriva om så att provskrivningen går hem=)

Slö dag..

Idag är första dagen på min "mini semester". Det sjuka är att när jag gick upp imorse så slog tanken mig att ringa jobbet o höra om jag ändå inte jobbade. Känns ju inte helt rätt att vara hemma sålänge. 

Det har varit en riktig slö dag idag, jag har rastat Saga, pyntat om hemma och bara tagit det lugnt. Vädret blev ju inte som man hade förväntat sig så det blev ingen sola för min del. Jag mötte upp Kajsa och vi shoppade loss i en jätte mysig blomsterbutik inte långt ifrån mig, Blomsterdesign heter den. Helt underbara grejer har dom där. 

Men det bästa av allt var ändå att när jag kom hem så ringde min lillebror och sa att jag skulle komma ut. (Jag hade beställt en wonderbra från nelly.com och eftersom han jobbar på lagret skulle han komma bort med den till mig så slipper jag frakten och får den samma dag) Och så säger han så här "Grattis syrran på din födelsedag, exakt en månad i efterskott". Så glad jag blev då, för jag hade ju inte förväntat mig det alls. 

Nu ska jag ta och plantera om två stycken blommor och sedan kolla igenom min garderob för att packa lite inför helgen, så som sagt var en slö dag idag, men en mysig sådan!

1:a Juni..


Tiden går så fruktansvärt fort, det känns som om det var bara igår som Kajsa och jag började planera vår sememester, och redan om en månad så åker vi. Helt sjukt!!

Idag är det sista dagen på mitt långa jobbpass och sedan är det hela fem dagars ledigthet. Ojj så mycket skoj det ska hittas på under helgen! Jag berättar inte riktigt vad än, då kära Emelie fyller år och det är hennes lilla present. Och tur med vädret lär vi också ha, helt underbart.

Men idag ska jag börja dagen med att åka och fixa till mina ögonbryn, jag vet ju att det inte är så intelligent att ta det strax innan man åker och jobbar men imorgon är det en röd dag, på fredag är det klämdag och jag kan inte se ut som jag gör till helgen, no way! Så jag får stå mitt kast och vara lite rödknallig under brynen. Först och främst ska jag lämna av Saga hos mina föräldrar och sedan ska Emelie följa med mig för vi båda börjar 12 idag och jobbar ju nästan på samma ställe, smidigt ju=)

Ha det så bra sålänge! Och ni som är lediga, njut av solen åt mig med!=)